Ügyfélszolgálat: +36 (1) 920-0525


A Pesti Hitel Zártkörűen Működő Részvénytársaság főbb termékei a magánszemély tulajdonában álló ingatlan jelzálogfedezete mellett nyújtott szabad felhasználású kölcsön, illetve ingatlan vásárlási kölcsön mellett létrehozott egy új, PRÉMIUM szabadfelhasználású kölcsönt, amely lényegesen kedvezőbb feltételű finanszírozást biztosít azon ügyfélkör számára, akik a meghatározott feltételeknek megfelelnek.
Célunk az egyre javuló hitelképességű magánszemélyek gondjainak megoldása személyre szabott, gazdasági erejüknek megfelelő, kiemelkedően kedvező kamatozású PRÉMIUM termékünkkel.
Magánszemélyek számára kínáljuk gyors és egyszerű kölcsönhöz jutás lehetőségét, nem az ügyfél rendszeres havi jövedelmének függvényében, hanem kizárólag a fedezetként felajánlott ingatlan vizsgálata alapján meghatározott mértékben. Nincs szükség munkáltatói igazolásra, vagy jövedelemigazolásra, a kölcsön egyedüli biztosítéka az ingatlan.


A banki gyakorlattól eltérően a fedezetül kínált ingatlannak a valós piaci értéke jelenti a folyósításra kerülő PRÉMIUM kölcsön alapját.

Társaságunk teljes körű finanszírozási megoldást és személyre szabott hitelügyintézést nyújt ügyfelei számára. Értékesítőink a hitelkérelem összeállításától egészen a hitel folyósításáig végigkísérik és segítik ügyfeleinket.
Hitelkalkulátorunk segítséget nyújt Önnek abban, hogy megismerje a havi törlesztőrészlet és az első évben érvényes kezelési költség mértékét.

Hétfő 9.00 - 17.30 óráig
Kedd 9.00 - 17.00 óráig
Szerda 9.00 - 17.00 óráig
Csütörtök 9.00 - 17.00 óráig
Péntek 9.00 - 15.00 óráig